Proiect

Un succes nu vine niciodată singur

Echipa noastră a reușit întotdeauna să se apropie de imaginea de ansamblu a unui proiect de succes. În TRIO Bridge View vei putea găsi o listă de elemente care îți vor confirma și încuraja stilul de viață, atât pentru confortul, cât și satisfacția ta personale. De la configurația apartamentelor în cele trei blocuri ale ansamblului rezidențial, la facilitățile premium din interiorul complexului și până la mobilitatea crescută, totul se va potrivi stilului tău dinamic de viață.

O comunitate implicată este o comunitate împlinită

Respectul față de mediul înconjurător și față de ceilalți locatari din complex este important pentru crearea și mai apoi, funcționarea corectă a unei comunități. De aceea, pregătim pentru tine spații dedicate activităților atât individuale, cât și de familie, soluții inovatoare pentru încărcarea vehiculelor electrice și în cele din urmă, un spațiu special pentru încurajarea viitoarelor conexiuni între membrii comunității.

Spațiu pentru comunitate

Ne dorim să încurajăm socializarea în interiorul comunității și de aceea, proiectul va beneficia de un spațiu multifuncțional, cu circuit închis, destinat ție și celorlalți locuitori din complex.

Parcare pentru biciclete și trotinete

Bunurile tale sunt la fel de importante pentru noi. Iar atunci când bicicleta sau trotineta devin mai mult decât un mijloc alternativ de transport, ci un stil de viață, îți dorești să o poți avea în siguranță acasă. În complexul nostru beneficiezi de o parcare specială pentru păstrarea acesteia într-un spațiu sigur, indiferent de anotimp.

Spații de depozitare pe etaj

Încurajăm locatarii să adopte un stil de viață minimalist, dar suntem conștienți că acesta poate varia de la un caz la altul. Căruciorul celui mic, schiurile soției sau alte echipamente sportive vor avea un loc special amenajat pe etaj, pentru ca tu să te bucuri pe deplin de spațiul din apartament.

Stații de încărcare

Tu spui „electric”, noi spunem „viitor”. Dacă ai ales deja un autoturism hibrid sau electric ori ești adeptul altor mijloace de transport electric, amplasăm pentru tine stații de încărcare electrice în interiorul complexului.