Localizare strategică

Indiferent de punctul în care te afli, personal sau profesional, un apartament modern într-un loc care să le înglobeze pe toate, este rezultatul pe care ni-l dorim cu toții. Cursurile matinale de la facultate, ședințele importante la birou sau o plimbare în parc, toate sunt capitole importante din rutina ta zilnică, la care vei avea acces mult mai ușor, de îndată ce ai devenit rezidentul nostru.

La doi pași de metrou și de linia tramvaiului 41

Cum ar fi să ieși din casă cu muzica preferată în căști, iar până la refren, să fii deja la metrou? Metrou sau tramvai, ambele sunt două mijloace excelente de transport de care te poți folosi în programul tău zilnic.

Relaxarea vine și din exterior

Parcul Crângași, împreună cu Lacul Morii, sunt cele două motive pentru care persoanele cele mai dragi din viața ta îți vor fi recunoscătoare. Sesiuni de joacă cu cei mici sau plimbări lungi cu patrupezii, toate sunt momente binevenite de socializare în interiorul comunității.

Aproape de birou

Unul dintre numeroasele centre de afaceri din apropierea complexului nostru îți poate găzdui jobul sau de ce nu, viitoarea afacere. Te poți folosi de acest beneficiu în avantajul tău și poți investi în imaginea personală și ascensiunea ta profesională.

Student la Poli?

Cel mai mare campus universitar te așteaptă la câteva minute de complex, o distanță ideală pentru ca atmosfera din facultate să rămână una autentică, dar în același timp, să te bucuri de un spațiu privat și confort crescut după cursuri sau în timpul sesiunilor.

APROAPE de tot ce ai nevoie

O distanță mare de parcurs zilnic este direct proporțională cu timpul tău. Uneori, o imagine personală impecabilă, cea care te ajută să deții controlul, se traduce și prin lipsa întârzierilor cauzate de trafic sau a traseului aglomerat de acasă și până la facultate sau birou. Am ales un loc strategic, un punct 0 pe o axă socială determinată de stilul tău de viață și pe care suntem nerăbdători să îl descoperi împreună cu noi.

Shopping

Lidl

Imediat lângă

Piața agroalimentară

3 min

Mega Image

3 min

eMAG

6 min

AFI Cotroceni

10 min

Educație

Universitatea Politehnică

12 min

Complex Regie

9 min

Complex Leu

10 min

Universitatea Spiru Haret

14 min

Relaxare și timp liber

Parc Crângași

3 min

Magic Place Aqua Park

7 min

IDM Club

5 min

Business

Orhideea Towers

7 min

The Bridge

7 min

Sema Park

5 min

Campus 6

10 min

Business Garden Bucharest

9 min